Over Jellemo

Jellemo is Jelmer Wennink.
Jelmer is gediplomeerd theaterdocent en werkt in die hoedanigheid op een middelbare school in Twente. Daarnaast is hij werkzaam als onder meer trainingsacteur en regisseur. En dus als goochelaar, goochelleraar en entertainer.

Goochelaar Jellemo
Jelmer begon zijn carrière als goochelaar al op jonge leeftijd. Hij begon als entertainer in Speelpark Oud Valkeveen in Naarden, in het park en in theatershows. Goochelen werd hierbij een vast onderdeel van zijn routine. Algauw werd dit aangevuld met tafelgoochelen in het nabijgelegen pannenkoekenrestaurant ‘Het Vossenhol’.
Later ontpopte hij tot een succes op YouTube, onder de artiestennaam Jellemo. In zijn video’s legt Jellemo kaarttrucs uit, zowel voor beginners als licht gevorderden.

Goochelaar Jellemo is gespecialiseerd in kaarttrucs, maar beschikt over een groter repertoire. Eens in de zoveel tijd verschijnen er nieuwe video’s op internet, waarin kaarttrucs worden uitgelegd. Niet alleen online is hij actief: ook op menig bedrijfs- en kinderfeestje heeft hij zijn kunsten vertoond.
In 2015 was Jellemo aanwezig op enkele festivals. Ook op kinderfeestjes komt hij graag, alwaar hij een korte show combineert met goochellessen en creativiteit.

Jellemo is te boeken als goochelaar en goochelleraar voor kinder-/bedrijfsfeestjes en andere festiviteiten. De mogelijkheden hierbij zijn groot: van kant en klare goochelshows en goochelworkshops tot tafelgoochelen en andere vormen van close-up magic. Dit is eventueel te combineren met andere vormen van entertainment, zoals het maken van ballondieren.

In 2019 is Jellemo begonnen met het ontwikkelen van een Gospel Magic Show. Meer informatie hierover volgt!
Nu al benieuwd? Neem vast contact op!